Kedai Kerepek Mesrinah KINI di Buka di Bandar Saujana Putra SP 4, Puchong

Rabu, 4 Jun 2014

Cawangan baru di TEMERLOH kini di buka



Satu lagi cawangan kerepek mesrinah dibuka di Temerloh. Berhampiran HoSHAH. dari temerloh buat u-turn di trafic light hospital, dan anda akan nampak kedai kerepek mesrinah di sebelah kiri. Hanya 10 minit sahaja dari EXIT Temerloh.
Alamat :
no 7, kg Ceruk Pengawan
jalan Maran, Temerloh
isnin - sabtu
10pg-7ptg
hp 0125457213  / 0199400144 
Juga terdapat keropok2 dari Terangganu. Nikmatinya pada Harga borong. Stok tersedia. sila ke kedai untuk FREE tester.


Khamis, 27 Februari 2014

Kerepek untuk gooddies/doorgift majlis2

Masih tercari-cari gooddies untuk majlis kenduri kahwin anda? cubelah kerepek mesrinah. harga dari 30sen je 1 pek..pelbagai jenis kerepek ade boleh campur..penghantaran juga disedia ke seluruh seenanjung maklumat lanjut pm/wasap sy 0125457213 khaiul

Rabu, 4 April 2012

Miss Kepek :Sehelai Janggut seorang Bidadari..

Menarik cite ni nk tulis...tp xnk tulis panjang pun...just nk share link...cite Ustaz Azhar Idrus psl simpan Janggut..

Tp sebelum tu...nk share a few pic yg aku cari kt google...menarik...pelik...lawak..susah kot...xcaya jom tngk...

Tang mana mata dia agknya...xnmpk kan...xgatal ke muka dia...


Yang ni plak berbelit2 janggutnya...cmne nk cuci???


Emm yg ni kemas ckit...tp klu nk jln2 pkl bape agknya dia nk bersiap...


Hehe...ape tujuan "x" kt ujung tu...anda bleh jwb???

Nk tau ape rahsia disebalik janggut...jom kita tngk ni...pasti kelakar...xcaya...cuba klik dl link ni...selamat menonton...;p


Nota Kaki: So menarik ke x...klu menarik simpan la janggut panjang2, boleh buat mcm2

anda suka catatan ini?

Terdapat ralat dalam alat ini
Untuk Melihat Catatan yang seterusnya sila Tekan "Catatan Lama"