Kedai Kerepek Mesrinah KINI di Buka di Bandar Saujana Putra SP 4, Puchong

Sabtu, 25 Julai 2009

KILANG KEREPEK MESRINAH


Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera...


Kilang kami bermula dengan rumah, kini kami telah menaik taraf menjadi kilang memandangkan permintaan kerepek-kerepek kami semakin bertambah. Kilang kami juga telah di lengkap kan dengan mesin-mesin untuk membuat kerepek yang berkualiti. Kilang Kerepek Mesrinah telah beroperasi lebih dari 10 tahun. Kilang kami yang terletak di Jln Tailong, Kampung Hulu Chuchoh, Sg. Pelek, Sepang, Selangor Darul ehsan. Kami menjual pelbagai jenis kerepek dengan harga yang murah. Kami telah menjadi pembekal kerepek bagi pemborong-pemborong seperti di Selangor, Negeri Sembilan, Melaka dan Pahang. Kami membuat 23 jenis kerepek dan kuih-kuih tradisional. Semua adalah buatan sendiri. Kilang kami mampu menghasilkan lebih 350kg kerepek ubi masin sehari.

Showroom/Kedai :-

Kedai kerepek Mesrinah
No 20, Jln SP 4/28
Bandar Saujana Putra,
puchong,Selangor
011-11232116 khairul
0125457213 khairul
krul_aha85@yahoo.com



Alamat kilang kami ialah :-

Kilang kerepek Mesrinah
Jln Tailong, Kg Hulu Chuchoh,
Sg Pelek, Sepang, Selangor
No tel : 03-31412062 \ 0125457213
No H/p 012-9070046 ( Pn Mesrinah )

70 ulasan:

  1. wah....hebat nyer usahawam melayu kita sekarang..boleh maju seperti bangsa cina kan..tahniah, semoga mendapat lebih keuntungan dengan menjalankan perniagaan terutamanya makanan tradisi kita.semoga berjaya...

    BalasPadam
  2. Salam
    Mcm nie la baru betul orang melayu maju takkan nak duk kebelakang ngan bangsa lain

    BalasPadam
  3. MEMBEKAL PISANG TANDUK
    harga:2.80 kg
    berat :10 tan
    penghantaran:ambik sendiri.
    area:tangkak,johor
    berminat sila call :012-9786905(En Fendy)....

    BalasPadam
  4. nk buat lawatan dlm hujung minggu ni x..nk buat research..

    BalasPadam
  5. saya dari smk ayer keroh...saya ingin membuat kerja kursus sejarah saya dan saya mintak dari encik agar menolong saya...

    BalasPadam
  6. Salam.bleh x klu sy nk thu senarai harga n jenis kerepek untk harga borong.tlg emailkn d matasey_lampard@yahoo.com

    BalasPadam
  7. tolong email harga 2012 k rafizahrapiaun@gmail.com.. TQ.

    BalasPadam
  8. Salam.bleh x klu sy nk thu senarai harga n jenis kerepek untk harga borong.tlg emailkn d fareez.zainuddin@gmail.com.. TQ

    BalasPadam
  9. ada tak sepcial prize utk borong? saya dr seri manjung perak.
    sila e-mailkan senarai dan hargannya...tq
    j_smart2u@yahoo.com

    BalasPadam
  10. salam..sy berminat utk membeli secara borong..blh x email pd sy (nadieya106@gmail.com)senarai brg beserta harga jualan..thanks.. :)

    BalasPadam
  11. salam...boleh x emailkan saya harga dan jenis kerepek untuk harga borong? nazratulshazwani@ymail.com

    BalasPadam
  12. salam tolong emailkansaya harga borong untuk semua jenis kerepek untuk jualan dikedai bakery saya dikulim kedah.puteriayu77@yahoo.com.tq

    BalasPadam
  13. saya nak ke sana tgh ari ini...

    BalasPadam
  14. Sy ada bekalan ubi putih 10 ekar, berminat hubungi sy 0127090570, lokasi johor

    BalasPadam
  15. blh x pn tlg email harga pemborong. athirahmumtazah80@yahoo.com.tq

    BalasPadam
  16. Harga kat outlet sama ke dengan harga di online?

    BalasPadam
  17. Tlg emailkan harga kerepek kerana saya akan membuka kedai pemborong kerepek di kerian perak. wagasceria@gmail.com

    BalasPadam
  18. Saya berminat untuk menjadi pengedar kerepek. Mohon emel harga pemborong ke abdhalim_20@yahoo.com.

    BalasPadam
  19. Saya berminat untuk menjadi pengedar kerepek. . Mohon emel harga borong blh. sy area kl. . Emel di add ini norlaili_ahmadfauzi@yahoo.com. Kerjasama anda amat dihargai

    BalasPadam
  20. assalamualaikum..
    saya berminat jadi pengedar kerepek. saya dari kota kinabalu. saya mohon e-mail kpd saya pasal harga borong dgn harga postage skali.
    e-mail saya: faisal_6619@yahoo.com

    BalasPadam
  21. salam..boleh buat lawatan?? berapa org yg boleh diterima dalam satu masa lawatan?

    BalasPadam
  22. salam...
    saya berminat jadi pengedar kerepek. saya dari jb. saya mohon e-mail kpd saya pasal harga borong dgn harga postage skali.
    e-mail saya: matunslumber89@yahoo.com.my

    BalasPadam
    Balasan
    1. tlg emailkan secepat yg mungkin ea :) tq

      Padam
  23. boleh email untuk harga borong.. x banyak pun... dalam 10,15@20kg utk setiap 1 kerepek ubi masin, pedas, bawang, pisang, ubi racik dll
    dila_pakl@yahoo.com

    BalasPadam
  24. Saya berminat utk beli semua jenis kerepek secara borong...
    Tolong email harga borong ke..kakchik15@yahoo.com secepat mungkin ya...
    Terima kasih.

    BalasPadam
  25. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  26. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
  27. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

      Padam
  28. salam...tolong email kepada ladyazura56@gmail.com...suma harga dan gambar...thanx..

    BalasPadam
  29. tolong email sume jenis kerepek dan harga , tq. ridzwan.mrz@gmail.com

    BalasPadam
  30. email kpd sy eira_amira88@yahoo.com..... sy nak jenis kerepek dan harga borong.... bayaran utk penghantaran berape ke negeri melaka ye?

    BalasPadam
  31. as salam...boleh x emailkan saya harga dan jenis kerepek untuk harga borong?
    habry76@yahoo.com

    BalasPadam
  32. Assalamualaikum , saya Aida dari Kluang Johor ,. Saya merupakan pengeluar Maruku Tradisional dikawasan Johor . saya ingin bertanya sekiranya saya ada peluang untuk membekalkan maruku saya dikedai anda .

    BalasPadam
  33. salam..tolong email kan saya jenis kerepek n gambar beserta harga..saya mahukan secara borong untuk area shah alam serta kos saya bagi penghantaran kepada saya disini & kos penghantaran dikenakan pada setiap jenis kerepek atau pn penghantaran sahaja.? serius buyer..
    ini adalah email sy.. shazwan_4work@gmail.com..
    tolong berikan maklum balas pihak anda secepat mungkin..

    BalasPadam
  34. Berminat. .. boleh tak email kan gambar jenis kerepek dan harga kpd sy. ...manjaku_iffat@yahoo.com. .. tq

    BalasPadam
  35. Salam..boleh emaikkn saye senarai kerepek &harga yg pihak tuan/puan ade..saye ingin membeli secara borong..

    BalasPadam
  36. Salam..boleh emelkn jenis & harga.sy nk beli secara borong.
    hanisahothman9@gmail.com

    BalasPadam
  37. salam boleh tak saya bekalkan produk keropok kering ikan ,ketam dan udang yg belum di goreng. Saya boleh bekalkan untuk syarikat untuk goreng dan pagking semula. Produk ni saya boleh bekalkan dalam qty banyak dengan tanpa bayaran selama 1 bulan , saya bagi kredit.

    BalasPadam
  38. pisang nangka 1.60/kg lokasi temerloh pahang
    call 0146660699

    BalasPadam
  39. Assalamualaikum bole email kn sy hrga semua jenis kerepek... sy nk borong....

    BalasPadam
  40. Assalamualaikum wbt.
    Boleh emailkan saya Senarai produk serta dengan harga borong dan runcit.
    Hantarkan juga profile syarikat. Sharifmuslim93@gmail.com

    BalasPadam
  41. Boleh emaikn senarai kerepek serta harga borong
    Cutegrlz_85@yahoo.com

    BalasPadam
  42. Boleh emailkan saya Senarai kerepek dengan harga borong dan runcit.
    email virgo_girlz20@yahoo.com

    BalasPadam
  43. salam, boleh emelkn sy harga borong utk semua jenis kerepek ke nazrinazila@yahoo.com tq

    BalasPadam
  44. As Salam.. boleh e-mailkan pd saya harga borong utk semua jenis kerepek pd indayu73@gmail.com

    BalasPadam
  45. Assalamualaikum. Minta emailkn ke alamat ni rabdrasit@gmail.com semua jenis kerepek dan harga terkini termasuk kos penghantaran ke melaka. Terima kasih

    BalasPadam
  46. Assalamualaikum. saya ingin mengetahui harga kerepek terkini 2014 termasuk kos penghantaran ke negeri melaka. sila emailkan ke alamat irdinailham@gmail.com terima kasih.

    BalasPadam
  47. Saya ada ubi kayu kuning lebih 10 tan. jika ingin membelinya sila hubungi saya

    BalasPadam
  48. salam, boleh email kan list kerepek & kacang2 besertakan harga n berat sama..(quotation)
    mshazuan88@yahoo.com
    saya dari bangi dan berminat nk beli secara borong..

    BalasPadam
  49. salam, boleh email kan list kerepek & kacang2 besertakan harga n berat sama..(quotation)
    naszz68@yahoo.com
    saya dari cheras dan berminat nk beli secara borong..terima kasih

    BalasPadam
  50. salam, boleh email kan list kerepek & kacang2 besertakan harga n berat sama..(quotation)
    naszz68@yahoo.com
    saya dari cheras dan berminat nk beli secara borong..terima kasih

    BalasPadam
  51. as salam...boleh x emailkan saya harga dan jenis kerepek untuk harga borong? ilmyhidayat@gmail.com

    BalasPadam
  52. Hai....saya berminat dengan kerepek ni...boleh x emelkan kt saya harga bg setiap jenis 5kg....
    amricheya1991@gmail.com

    BalasPadam
  53. salam...sy berminat ngan kerepek ni.blh e-mailkn hrga bg hrga borong?aini403@gmal.com

    BalasPadam
  54. salam, mohon emelkan saya harga borong terkini
    nurhafizan86@gmail.com

    tq in advance

    BalasPadam
  55. Salam emelkn snrai krepek dan harga borong??
    Tq

    BalasPadam
  56. Salam boley emel senarai harga borong terkini.. airien_gurl17@yahoo.com
    Trima kasih

    BalasPadam
  57. assalammualaikum puan..boleh emel senarai jenis kerepek dan harganya untuk pemborong di alamat hafezah3487@gmail.com

    BalasPadam
  58. Salam, boleh emailkan senarai harga borong terkini untuk kerepek ke email hanakidsworld@gmail.com

    BalasPadam
  59. Salam tuan, saya berminat ..sila email harga borong 2upinjamanperibadi@gmail.com

    BalasPadam
  60. Salam ,boleh email senarai harga borong ke email: mshukemei@yahoo.com

    BalasPadam
  61. saya ada menanam pisang lang. sekarang sedang menuai hasil.. encik nak beli tak pisang lang saya.. sila hubungi 019-6577705..shahrin

    BalasPadam
  62. assalamualaikum...boleh emailkn sy jenis kerepek dan harga borong
    east_ma90@yahoo.com

    BalasPadam
  63. Assalamualaikum...tolong emailkn harga borong kerepek.. coffeebean_92@yahoo.com

    BalasPadam
  64. Assalamualaikum...tolong emailkn harga borong kerepek.. maziah_mohdtarmizi@yahoo.com.my

    BalasPadam
  65. Assalamualikum blh emailkan hrga borong kerepek...email sy : syafiahbasri@gmail.com

    BalasPadam
  66. Membekal kuih kapit inti coklat dan peanut secara borong 0172959190

    BalasPadam
  67. Asalamualaikum,,,,boleh email sye harga borong krepek semuanyer....email: fiqa_eyka96@yahoo.com

    BalasPadam
  68. Email hrga borong muhammad_zalie87@yahoo.com

    BalasPadam

anda suka catatan ini?

Share it

Untuk Melihat Catatan yang seterusnya sila Tekan "Catatan Lama"